Външният министър на Германия Аналена Бербок пристигна днес в Йордания, откъдето започна

...
Външният министър на Германия Аналена Бербок пристигна днес в Йордания, откъдето започна
Коментари Харесай

Бербок пристигна в Йордания за първия етап от близкоизточната си обиколка

Външният министър на Германия Аналена Бербок дойде през днешния ден в Йордания, откъдето стартира близкоизточната си обиколка в три страни по отношение на войната в линията Газа, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 568
Бербок се срещна в Аман с висшия комисар на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинските бежанци (UNRWA) Филип Лазарини, с цел да обсъдят обстановката в Газа. Очаква се министърката на външните работи на Германия да се срещне и с министъра на външните работи и по въпросите на емигрантите на Йордания Айман Сафади.

Утре се чака Бербок да пътува до Израел, с цел да се срещне с израелския някогашен опозиционен народен представител Бени Ганц, който се причисли към разширения ексклузивен кабинет на премиера Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и.

След това тя идва в Ливан, където се чака да призове ливанските политически водачи да упражнят въздействие върху проиранската шиитска формация " Хизбула ", с цел да се избегне цялостен спор с Израел. Движението " Хизбула " се счита за надалеч по-влиятелно от радикалната палестинска формация " Хамас ", с по-добре готови бойци и по-голям боеприпас от ракети и бойни дронове, показва ДПА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР